Duurzaam ondernemenNieuws

Duurzaam inzetbare medewerkers

By 25 februari 2019 januari 15th, 2020 No Comments
 
 

Duurzaam inzetbare medewerkers

Duurzaam inzetbare medewerkers zijn essentieel voor jouw bedrijf. Maar hoe geef je dat concreet handen en voeten? En hoe zorg je ervoor dat er draagvlak is onder medewerkers en ze er ook écht iets aan hebben?

AgriFood Capital Werkt en VNO-NCW Brabant Zeeland bieden diverse oplossingen aan voor duurzaam inzetbare medewerkers en stelt deze gratis ter beschikking aan alle ondernemers in de regio. Zo hebben we een digitale scan gemaakt rond duurzame inzetbaarheid: je vult de scan voor je organisatie in, vervolgens ontvang je een persoonlijk bedrijfsrapport, word je vergeleken met andere bedrijven uit de regio, krijg je praktische voorbeelden en oplossingen aangereikt en leer je hoe je draagvlak krijgt onder je collega’s.

Daarnaast bieden we ook subsidiemogelijkheden om – bijvoorbeeld door middel van workshops – draagvlak te creëren om binnen / met de organisatie, het management en werknemers aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid.

Wanneer en waar?

We bieden deze informatie aan tijdens een 3-tal ontbijtbijeenkomsten in de regio: bijeenkomsten vol met praktische tips en concrete handvatten. Schrijf je snel in, want vol is vol!

  • 8 februari van 8:00 – 10:00 uur, VION Food Group, Boseind 15, Boxtel – Aanmelden 8-2
  • 14 februari van 8:00 – 10:00 uur, DRT Vloeren, Randmeer 6, Oss – Aanmelden 14-2
  • 15 februari van 8:00 – 10:00 uur, VTS Transport & Logistics, Ir. Wagterstraat 8, Boxmeer – Aanmelden 15-2

Deelname is bedoeld voor HR-functionarissen van organisaties uit de regio Noordoost-Brabant en is kosteloos. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gerbert Wubs, regiomanager VNO-NCW Oost, wubs@vnoncwbrabantzeeland.nl of 06-53795449.