Skip to main content
BedrijfshuisvestingNieuws

Erfgoedvisie Meierijstad

By 25 februari 2019april 7th, 2020No Comments
 
 

Erfgoedvisie Meierijstad

Meierijstad is bezig met het opstellen van haar Erfgoedvisie. In deze Erfgoedvisie geven we aan hoe we de komende jaren met het erfgoed in onze gemeente willen omgaan. Dinsdag 5 februari organiseert gemeente Meierijstad een startbijeenkomst voor deze Erfgoedvisie.
Erfgoed is belangrijk voor ons historisch besef en onze gezamenlijke identiteit. Maar erfgoed biedt meer. Erfgoed kan de lokale economie stimuleren, de leefbaarheid vergroten, het imago versterken, ons te onderscheiden en de binding van mensen met de eigen plaats bevorderen. Kortom, erfgoed voegt waarde toe en biedt kansen.
Erfgoed is van iedereen. Daarom nodigt gemeente Meierijstad voor de bijeenkomst een brede afspiegeling van de samenleving uit. Iedereen mag meedenken over de doelstellingen en ambities voor ons erfgoed. Tijdens de bijeenkomst wil gemeente Meierijstad te weten komen hoe u over erfgoed denkt en hoe we samen het erfgoed van Meierijstad kunnen behouden, ontwikkelen en beleefbaar maken. De opgehaalde informatie wordt vertaald naar ambities en doelstellingen voor in de Erfgoedvisie.
Deze avond vindt plaats op dinsdag 5 februari van 19.00 uur tot 21.30 uur in het bestuurlijk centrum in Sint-Oedenrode, Burgemeester Wernerplein 1, 5492 GG Sint-Oedenrode. Meer informatie, kijk op de website van de gemeente Meierijstad. Graag verzoeken wij u om vooraf aan te melden via KPeeters@Meierijstad.nl

Jos van Asten

Maddy Goossens