Agenda

Door Corona en de ontwikkelingen die daarmee verband houden, zullen we je op een latere tijdstip berichten over de bijeenkomsten.

AgendaWebinars
15 september 2020

21 september: Pensioenakkoord

Er is eindelijk een pensioenakkoord gesloten en dat heeft grote consequenties voor u en uw personeel. Voor veel bedrijven en hun medewerkers zijn dat geen positieve. Voor het geval u dacht 'oh, dat is pas 2024/2025, we hebben nog ruim de tijd', dan moeten wij u teleurstellen: die tijd heeft u namelijk niet.
Lees meer
AgendaOndernemerschapWebinars
14 september 2020

22 september: Impact van de Miljoenennota

VNO-NCW Brabant Zeeland maakt live vanuit de Malietoren in den Haag een speciale Prinsjesdag-uitzending met o.a. minister Wopke Hoekstra. Tijdens de uitzending wordt ingegaan op de betekenis van Prinsjesdag voor jou als ondernemer. Daarbij wordt gekeken naar de economische en financiële gevolgen maar ook naar de sociaal maatschappelijke impact
Lees meer
AgendaVeiligheidWebinars
14 september 2020

24 september: Cybersecurity

DDoS-aanvallen, phishing-mails, en ransomware…; maar liefst 1 op de 5 ondernemers wordt slachtoffer van cybercrime. Elk bedrijf, groot of klein, kan een interessant doelwit zijn van cybercriminelen. Juist in deze tijd is het extra belangrijk om je onderneming te beschermen tegen deze gevaren.
Lees meer
AgendaDuurzaamheidWebinars
14 september 2020

9 oktober: Werklocaties 2050

Werklocaties zijn dé sleutelgebieden voor ‘Next Economy’ en het behalen van duurzaamheids- en klimaatdoelstellingen voor 2050. Energietransitie, omslag naar een circulaire economie en digitalisering op werklocaties zijn de grote investeringsthema’s. Vertraging door de coronacrisis ligt intussen op de loer. Hoe voorkomen we dit? Hoe laat u bedrijven en werklocaties sterker en duurzamer uit de crisis komen?
Lees meer