NieuwsWerkgelegenheid en onderwijs

Inpat Center

By 28 oktober 2019 januari 15th, 2020 No Comments
 
 

Samen met bedrijven uit Meierijstad enthousiasmeert het Inpat Center vakprofessionals om in Brabant te wonen. Het Inpat Center faciliteert alles wat nodig is om medewerkers zo zacht mogelijk te laten landen in het zuiden. Medewerkers die naar Brabant willen verhuizen kunnen voor alles wat ze liever uit handen geven bij het Inpat Center terecht: van het vinden van een woning dichtbij het bedrijf tot het ontmoeten van gelijkgestemden.

De dienstverlening van het Inpat Center heeft o.a. de volgende voordelen: minder reistijd, minder weggebruik, lagere ziekte- en verzuimkosten, sterkere binding met het bedrijf.

De keuze om de stap naar Brabant te maken wordt veelal ook door de partner van de vakprofessional bepaald. Hierbij is het van belang dat het Inpat Center de wensen van de partner van de vakprofessional ten aanzien van een nieuwe job in Meierijstad waar kan maken. Het inpat Center wil deze hoog gekwalificeerde kandidaten dan ook onder de  aandacht brengen bij bedrijven in Meierijstad die vacature(s) hebben voor hoger opgeleiden (WO) die de Engelse taal uitstekend beheersen en de Nederlandse taal (nog) leren.

Voor meer informatie zie de website www.inpatcenter.nl of informeer per mail via info@inpatcenter.nl of telefonisch door contact op te nemen met Jeanne van Boekel via 06 422 70 617