Skip to main content
Bijeenkomsten

9 juni: Wij vieren POM

By 2 mei 2021juni 14th, 2021No Comments
 
 

Wij vieren POM

Wij vieren dat het kan

Nu we, volgens het stappenplan van de overheid, vier personen bijeen mogen brengen, gaan we dat dan ook vieren. Op woensdag 9 juni! De nieuwjaarsreceptie toen we vier jaar bestonden heeft niet door kunnen gaan en het najaar lijkt vol te worden gepland met evenementen. Zo snel als we met vieren bij elkaar mogen komen, willen wij daarom een avond organiseren. Omdat het goed is om elkaar weer te zien en omdat het leuk is om samen iets te doen.

Wij vieren zijn POM

BtB Sint-Oedenrode, Ondernemend Veghel, Erpse Bedrijvenkring en Ondernemers Netwerk Schijndel. Wij vieren zijn POM. Op woensdag 9 juni van 20.00 tot 22.30 uur organiseren we samen een bijeenkomst. Dat doen we met 120 ondernemers, in groepjes van vier op locatie bij ondernemers door heel Meierijstad.

Wij vieren tegen de rest

In groepjes van vier ondernemers nemen we het tegen elkaar op in een spelshow die we organiseren in samenwerking met Uitjesbazen. Aan de hand van filmpjes, foto’s en muziek worden vragen gesteld over ondernemen in Meierijstad, over ondernemers in Meierijstad. Over onszelf en over elkaar dus.

Wij vieren POM,

Rob Jansen, Bart Kablau, Sander Kanters en Willem Wouters

Datum: woensdag 9 juni 2021
Tijd: 20.00 tot 22.30 uur
Locatie: Bij ondernemers in Meierijstad
Aanmelden: via formulier op deze pagina