BijeenkomstenOndernemerschap

30 augustus: (Ont)spanning op de werkvloer

By 26 augustus 2019 januari 15th, 2020 No Comments
 
 

(Ont)spanning op de werkvloer

We leven in een tijd, waarin de grens tussen privé en de arbeidsrelatie steeds verder vervaagt. Er is veel veranderd en er komen veel situaties voor die zich op het snijvlak tussen privé en de arbeidsrelatie bevinden.

Om u te informeren over deze zaken en wat de grens tussen werk en privé anno 2019 voor u betekent, organiseren wij deze interactieve ondernemersbijeenkomst.  De bijeenkomst wordt geleid door mr. Jacqueline Lauwen van Bernhaege Advocaten.

Datum: 30 augustus 2019
Tijd: 08:00 tot 10:00 uur
Locatie: POM Kantoor
Adres: Pater van den Elsenlaan 31, Veghel
Aanmelden: secretariaat@pom.nl

Balans werk en privé

Het betrof al weer de zevende interactieve ondernemersbijeenkomst van het POM, met als thema “(Ont-)spanning op de werkvloer; de grens tussen werk en privé!” Deze bijeenkomst op de vroege vrijdagochtend werd geleid door mr. Jacqueline Lauwen van Bernhaege Advocaten.

Aan de hand van stellingen en een grote hoeveelheid praktijkvoorbeelden, werden er interessante discussies gevoerd, waarin de eigen ervaringen van de aanwezigen ruimschoots aan bod kwamen. Het verrassende element in deze bijeenkomst zat hem in de juridische consequenties van bepaalde voorvallen tussen werkgever en werknemer! Wat doe je als een werknemer veelvuldig porno-sites bezoekt op het werk? Mag je de mobiele telefoon en de mail van je werknemer zonder meer controleren? Wat doe je als je er achter komt dat je werknemer een stripper is? Mag een werknemer negatieve berichten over het bedrijf posten op Facebook? Voldoende gespreksstof en veel nieuwe inzichten, wat bijzonder deskundig en begrijpelijk werd toegelicht door de juriste van Bernhaege Advocaten. Na afloop ontvingen de deelnemers een instructie voor en gedragscode sociale media, die een ieder binnen zijn eigen bedrijf direct kon gebruiken.