BijeenkomstenOndernemerschap

25 oktober: Conflicten

By 7 oktober 2019 januari 15th, 2020 No Comments
 
 

In deze interactieve bijeenkomst verkennen we het misverstand tussen (menings-)verschil en conflict. En hoe onderscheiden we functionele en disfunctionele conflicten? U krijgt inzicht in de kosten en baten van een conflict voor uw organisatie. Maar ook het in uw bedrijf ontwikkelen van conflictvermijding naar conflictbestendigheid en het inzetten van verschillen en conflicten als motor voor groei en ontwikkeling. Een zonder meer bijzonder interessant onderwerp, wat u zeker nieuwe inzichten zal opleveren.

In de achtste ochtend-bijeenkomst met thema ‘De kosten en baten van een conflict’  werd al snel duidelijk dat iedere deelnemer hier mee te maken heeft gehad. Ook dat elk conflict weer op een andere wijze in elkaar te steekt en dat je hier dan ook anders mee om dient te gaan. Maar ook dat naar een oplossing toe te werken, niet altijd eenvoudig is.

Bas Delleman van Bascule maakte op een bijzonder heldere wijze inzichtelijk hoe de processen verlopen, welke emoties er mee gepaard gaan, maar vooral ook wat de kosten en baten van een conflict kunnen zijn! De deelnemers kregen ook tools mee in de vorm van modellen, waarmee iedere ondernemer zelf in de praktijk mee aan de slag kan!