Skip to main content
BedrijfshuisvestingNieuws

Werkzaamheden rioolstelsel Dubbelen, Doornhoek en Duin

By 24 juni 2019april 7th, 2020No Comments
 
 

Werkzaamheden rioolstelsel Dubbelen, Doornhoek en Duin

In de maanden juli en september worden werkzaamheden uitgevoerd aan delen van het rioolstelsel van de bedrijventerreinen De Dubbelen en  Doornhoek in Veghel en Duin in Schijndel.

Maand juli: delen van het rioolstelsel van bedrijventerrein De Dubbelen en de Doornhoek
Maand september: delen van het rioolstelsel van bedrijventerrein Duin

Korte uitleg/typering van de werkzaamheden
Het reinigen gebeurt met een hogedrukspuit en het inspecteren van het riool met een zelfrijdende robot camera die filmopnames van de binnenkant van de rioolbuis maakt. De werkzaamheden vinden plaats op werkdagen tussen 7:00 en 18:00 uur en worden uitgevoerd door Nieuwco B.V. Als een straat aan de beurt is krijgen aanwonenden een brief van de aannemer. Daarin staat nadere informatie over de werkzaamheden. De voertuigen die de werkzaamheden uitvoeren verplaatsen zich regelmatig en staan dan kort op één plaats stil. Tijdens de werkzaamheden kan het daardoor voorkomen dat de straat even geblokkeerd is voor het verkeer.

Actuele planning
Voor de actuele planning en vragen over de uitvoering verwijzen wij u naar de site van Nieuwco B.V.; www.nieuwco.nl

Vragen?
Heeft u vragen of wilt u meer weten, dan kan u contact opnemen met het Klantcontactcentrum van de gemeente, telefoon 14 0413.
U kunt ook een melding openbare ruimte maken via de gemeentelijke website; www.meierijstad.nl of via de Mijngemeente app.

Jos van Asten

Maddy Goossens