Skip to main content
NieuwsVeiligheid

Week van de veiligheid

By 6 oktober 2020november 23rd, 2020No Comments
 
 

Week van de veiligheid

Het is de week van de veiligheid. Dit jaar in het teken van weerbaarheid. Hoe weer jij je als bedrijf tegen criminaliteit? Als ondernemer kun je op de website die deze week ondersteunt veel tips vinden over preventie.

Een ander ‘hot topic’ op het gebied van veiligheid is cybercriminaliteit. Twee van de drie cyberaanvallen zijn gericht op het mkb, de gemiddelde kosten als gevolg van cybercriminaliteit voor een onderneming bedragen € 63.000,- euro en slechts 1 op de 8 bedrijven heeft zijn digitale beveiliging echt goed op orde heeft. Ook hier zijn tips voor en worden in de webinar What the Hack?! duidelijk verteld.

Ook ondermijning is een actueel onderwerp waar Meierijstad aandacht aan schenkt. De webinar Aanpak ondermijning bedrijventerreinen laat zien hoe samenwerking loont. In de gemeente Meierijstad en dan specifiek op de bedrijventerreinen zijn we continu bezig met de veiligheid van ondernemers, werknemers, klanten en de omgeving. Dit doen we door middel van collectieve beveiliging en het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen – KVO-B. Door aan te sluiten bij de collectieve beveiliging kun je ook gebruik maken van deze voordelen en werken aan een veilig bedrijventerrein.