Skip to main content
ZZZOverbodig

2 juli: Online Talkshow Meierijstad

By 28 mei 2020februari 17th, 2022No Comments
 
 

Online talkshow Meierijstad

Op 2 juli organiseren de ondernemersverenigingen van Meierijstad een online talkshow. Met topsprekers die voor ons én met ons in gesprek gaan. Ondernemerschap is het onderwerp, Meierijstad is de gemeente. Wij nodigen je van harte uit om hierbij te zijn!

Datum: donderdag 2 juli
Tijd: 19.00 tot 20.15 uur
Platform: Webinarjam

Aanmelden

Toffe gesprekken, complete avond

De online talkshow staat voor toffe gesprekken en een complete avond vol ideeën en verbinding. Landelijke, goede sprekers gaan online het gesprek aan met elkaar. Op drie momenten in dit gesprek sluit een lokale ondernemer uit Meierijstad aan om een vraag over ondernemen voor te leggen. Ook jij kan via chat je vraag stellen aan het panel of (online) het gesprek met andere ondernemers aangaan.

Herman Molenaar
Hennie van Osch
Mark van de Laarschot

De drie ondernemers uit Meierijstad zijn Herman Molenaar, CFO van Vanderlande Industries (Veghel), Hennie van Osch, DGA van TVE Reclameproducties en TVE Group (Sint-Oedenrode) en Mark van de Laarschot, eigenaar van Hml Bedding (Schijndel). Het onderwerp van de avond is ondernemerschap: tijdens de coronacrisis, maar zeker ook in het algemeen. Hoe ga je als ondernemer om met beperkingen, hoe ontwikkel je je, waar zie je kansen? Zet de avond samen met mede-ondernemers uit je eigen kern voort met een pilsje op het terras, vanzelfsprekend conform de maatregelen. Praat en geniet lekker na, en maak er samen een perfecte avond van!

Onze sprekers

De sprekers die we voor de online talkshow hebben geregeld, zijn niet de minste. Zo is Frénk van der Linden freelance journalist voor de NTR-radio (Kunststof), KRO/NCRV-televisie en de Volkskrant. Hij publiceerde sinds eind jaren zeventig talloze interviews, reportages en documentaires, geeft masterclasses interviewtechniek, leidt debatten en congressen en won de Prijs voor de Nederlandse Dagbladjournalistiek. Annemarie van Gaal is ondernemer en investeerder. Ze richtte ooit de grootste onafhankelijke uitgeverij van Rusland op, en leidde daarnaast een aantal andere bedrijven. Bij het grote publiek is ze vooral bekend van televisieprogramma’s als Dragons’ Den, Ten Einde Raad, Een Dubbeltje Op Zijn Kant en Divorce Hotel. Ze is columnist voor De Telegraaf en Margriet. René Diekstra is in binnen- en buitenland een veelgevraagd en hoog gewaardeerd spreker op onder andere de onderwerpen psychologie van leiderschap, psychologie voor managers en persoonlijke effectiviteit. Hij werkte voor de Wereld Gezondheidsorganisatie (WHO) in Genève, is oud-hoogleraar aan de Universiteit Leiden en is verbonden aan University College Roosevelt (UCR) in Middelburg.

Auteursfoto-Frenk-van-der-Linden-©Oscar-Seykens-460x608
Annemarie-van-Gaal-©-Joost-Govers--460x568
René-Diekstra-copyright-cleared-1-e1574955096121-460x614

Hoe werkt het?

Meld je je aan, dan krijg je van ons een link om de online talkshow te bekijken. Daarmee kun je uiteraard de gesprekken volgen in beeld en geluid, maar hiermee krijg je ook toegang tot de chatfunctie die aan de talkshow gekoppeld is. Op die manier kun je direct vragen stellen aan onze topsprekers, maar ook het gesprek aangaan met collega-ondernemers in Meierijstad.

Ben je erbij?

De online talkshow is inspirerend, verbindend, gemakkelijk ‘bij te wonen’ vanuit je eigen huiskamer of kantoor en volledig coronaproof. Een avond die je niet wilt missen! Meld je daarom aan via het formulier hieronder. We hopen je dan op 2 juli om 19.00 uur online te ontmoeten!

Aanmelden voor Online talkshow Meierijstad