Bijeenkomsten

15 januari: Nieuwjaarsreceptie

By 15 januari 2019 januari 15th, 2020 No Comments
 
 

Nieuwjaarsreceptie

Tijdens deze bijeenkomst bij Hellings Machinebouw B.V. te Nijnsel (Sint-Oedenrode) blikken we traditiegetrouw terug op het afgelopen jaar en heffen graag samen met u het glas op het nieuwe jaar!

De jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie van het POM op 15 januari was druk bezocht en werd deze keer georganiseerd in Sint-Oedenrode bij Hellings Machinebouw. Hiervoor was de productiehal omgetoverd tot een sfeervolle gelegenheid. Voorzitter Maddy Goossens bracht een toast uit en sprak de ambitie dat Meierijstad uitgroeit tot de economische motor van Brabant uit. We zullen hiervoor lef moeten tonen en in een intensieve samenwerking tussen ondernemers en met overheid en onderwijs deze ambitie zien te verwezenlijken. Tevens kondigde hij zijn afscheid aan als voorzitter van het POM, zijn positie zal worden overgenomen door Herman Molenaar, managing director van VanderLande. Ook hij benadrukte nog eens de kracht en de unieke positie van Meierijstad, met zijn grote familiebedrijven en florerende MKB-ondernemers.

Vanzelfsprekend greep directeur/eigenaar Paul Hellings de kans om samen met zijn algemeen directeur Harm van der Pol, de aanwezigen een kijkje te gunnen achter de schermen van dit bedrijf. Het formele gedeelte werd afgesloten met een lezing van professor VanderPolle van de Katholieke Universiteit Leuven uitgenodigd, die op bijzonder ludieke wijze zijn visie gaf op Meierijstad als de economische motor van Brabant.

Zoals altijd was er hierna voldoende ruimte om te netwerken onder het genot van een drankje, maar vooral ook van de hapjes die door verschillende culinaire ondernemers uit Meierijstad werden gepresenteerd. Zo kon men naar hartenlust smullen van de hapjes van Puur Brabant, Restaurant Noot, Bakkerij Bekkers, de Helden van Kien, de Bever Groente & Fruit, de diensten van Broodje Apart en proeven van de wijn- en whiskey’s van Drankenhandel van Boxmeer. Een bijzonder geslaagde avond en eengeweldige start van het nieuwe jaar!

Datum: 15 januari 2019
Tijd: 19:30 tot 22:30 uur
Locatie: Hellings Machinebouw
Adres: Speijkerstraat 5, Sint-Oedenrode