BijeenkomstenOndernemerschap

1 juli: Leiderschapsprogramma

By 8 juni 2019 januari 15th, 2020 No Comments
 
 

Leiderschapsprogramma

Bij de rondvraag naar onderwerpen voor bijeenkomsten is leiderschap vaak genoemd. Vanuit het POM wordt daarom nu de mogelijkheid gegeven om in kleine groepen deel te nemen aan een leiderschapsprogramma. Er komt eerst een informatiebijeenkomst, maar voor vragen of een persoonlijk gesprek kun je ook contact opnemen met Arent van Dijk (arent@pom.nl).

Als ondernemer moet je het verschil willen maken en dit laten zien! Als ondernemer zal je zelf in de spiegel moeten kijken naar je eigen gedrag en verantwoordelijkheid moeten nemen om verandering mogelijk te maken. Je dient voorbeeldgedrag te vertonen en anderen aan te zetten tot het gewenste gedrag. Maar als ondernemer heb je ook behoefte om eigen gedachten, visie en acties te spiegelen. Daarom bieden wij vanuit het POM ondernemers de mogelijkheid om samen in kleine groepen deel te nemen aan een leiderschapsprogramma.

Op 1 juli vond er een informatiebijeenkomst plaats over het leiderschapsprogramma waarmee het POM in het najaar wil starten, begeleid door Performance College uit Sint-Oedenrode. Twaalf ondernemers bezochten deze avond waarin uitgebreid werd ingegaan op de behoeften van de ondernemer met betrekking tot een dergelijk programma en de inhoud van het traject. Deze bestaat globaal uit negen bijeenkomsten, op een afwisselende locatie. De onderdelen van het programma zijn; persoonlijk profiel, communicatieve vaardigheden, kritisch denken, businessmodellen, stressbestendigheid, coachend leiding geven, creativiteit, netwerkvaardigheden en evaluatie.
Klik hier voor de presentatie.

De eerste aanmeldingen zijn reeds binnen.
Mocht je deel willen nemen aan dit programma of meer informatie wensen, neem dan contact op met Arent van Dijk 06 – 5375 0489 of arent@pom.nl

Datum: 1 juli 2019
Tijd: 18:00 tot 19:30 uur
Locatie: POM Kantoor
Adres: Pater van de Elsenlaan 31 in Veghel
Aanmelden: secretariaat@pom.nl