BijeenkomstenOndernemerschap

Laatste interactieve bijeenkomsten van 2019

By 9 december 2019 januari 15th, 2020 No Comments
 
 

De laatste twee interactieve ondernemersbijeenkomsten van 2019 hebben plaatsgevonden. Waar de ene te maken had met het laten groeien van je onderneming ging de andere juist over het beëindigen hiervan.

  • Niels Doorenspleet en Jan de Kleijne van NLInvesteert namen de deelnemers mee door het woud van financieringen, waar ondanks de wet- en regelgeving, nog heel veel mogelijk is. En waarbij ook nog steeds de bank een grote rol kan spelen. De bijeenkomst werd bijzonder hoog gewaardeerd en was voor vele aanwezigen van grote toegevoegde waarde. Het zette voor hen de deur open naar kansen om verder te kunnen groeien als ondernemer.
  • In februari verzorgde Albert Dominicus van Adagium reeds een bijeenkomst over Bedrijfsopvolging. Op veler verzoek werd deze nog eens herhaald, maar nu ’s avonds. En wederom was de belangstelling groot. Ook nu hield Albert de ondernemers een spiegel voor hoe ondernemers hiermee om kunnen gaan en bood hij mogelijkheden aan om deze soms heel gevoelige materie bespreekbaar te maken. Voor veel ondernemers een eye-opener en wederom bleek dat dit onderwerp van dusdanig belang is, dat het niemand zal verbazen als dit volgend jaar weer opgenomen wordt in de jaarplanning.

Ook in 2020 staan er weer minimaal tien interactieve ondernemersbijeenkomsten op de agenda. Wederom in de ochtend, al vernemen we graag wanneer een thema op een avond wenselijk is. De thema’s en de data zijn al aardig in kaart gebracht. Zo spoedig mogelijk zullen deze definitief worden vastgesteld en ontvangt een ieder een uitnodiging. Tevens zullen deze worden vermeld op de website van POM
Daarnaast worden er nog een zestal bijeenkomsten met specifiek afgestemde onderwerpen voor ZZP’ers gehouden.

Meer informatie of zelf een bijeenkomst verzorgen, neem contact op met Arent van Dijk of 06-53750489.