NieuwsOndernemerschapStarters

Kickoff Startersnetwerk

By 25 februari 2019 januari 15th, 2020 No Comments
 
 

Kickoff Startersnetwerk Meierijstad

Het Startersnetwerk Meierijstad is ontstaan doordat de gemeente Meierijstad, Rabobank en Platform Ondernemend Meierijstad (POM) hun krachten bundelden om nieuwe ondernemers in Meierijstad een goede start te gunnen. Waarom? Omdat nieuw aanwas van ondernemers ongelooflijk hard nodig is voor een blijvend goed vestigingsklimaat.

Naast inspireren, enthousiasmeren en ontmoeting faciliteren, gaan we startende ondernemers ook verbinden met de bestaande ondernemers(verenigingen).

POM Startersontbijt Meierijstad

Startersontbijt

De eerste bijeenkomst van het Startersnetwerk Meierijstad op 20 maart was een groot succes. Tijdens een leuke en interactieve ontbijtsessie schoven ruim 100 startende ondernemers uit heel Meierijstad bij elkaar aan tafel voor een goed ontbijt. Onder de bezielende leiding van cabaretière Christel de Laat werden er al direct ervaringen met elkaar gedeeld, verbindingen gelegd, waren er verschillende speeddates en kon je aangeven waar specifieke wensen en gedachten naar uit gingen aangaande hun ondernemerschap. Zowel jonge als oudere startende ondernemers afkomstig uit diverse bedrijfstakken waren vertegenwoordigd.

De reacties op het initiatief waren unaniem positief. De volgende twee evenementen staan al gepland, namelijk op 9 en 22 mei. Ook hebben de eerste starters zich al aangesloten bij ondernemersverenigingen in Erp, Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode. De aanpak leidt nu al tot kennisdeling, enthousiasme, nieuwe contacten en nieuwe business. De organisatie van het Startersnetwerk Meierijstad is in handen van Rachel van de Greef en Lonneke van der Linde. Ben of ken je een starter (of voornemens) of wil je meer informatie neem contact op via starters@pom.nl of 06-45507087.