Skip to main content
 

Glasnet

Een uniek, volledig open en in eigen beheer aangelegd zakelijk glasvezelnetwerk op de bedrijventerreinen De Amert, De Dubbelen, Doornhoek en Poort van Veghel in Veghel, Molenakker in Erp en bedrijventerrein Duin e.o. in Schijndel.

Glasnet Veghel B.V. zorgt voor de realisatie van het glasvezelnetwerk, individuele bedrijfsaansluitingen, instandhouding en onderhoud van het netwerk (laag 1) en de belichting van het netwerk (laag 2). Klanten/abonnees dienen zelf contracten af te sluiten met dienstenleveranciers voor de levering van diensten zoals internet, telefonie, televisie, PIN, beveiliging, VPN, back-up, etc. (laag 3).

Kijk voor meer informatie op de website glasnetveghel.nl of neem contact op met Jos van Asten via info@glasnetveghel.nl of vul onderstaand formulier in.

Neem contact met mij op

  • De informatie die ingevuld wordt op dit formulier wordt alleen gebruikt voor communicatie over collectieve inkoop.

Glasnet Veghel B.V. is in 2007 opgericht op initiatief van de ondernemersverenigingen Ondernemend Veghel en EBK die zich hebben verenigd in de Stichting Vitaal Bedrijvig Veghel.
De Stichting Vitaal Bedrijvig Veghel is momenteel enig aandeelhouder van Glasnet Veghel B.V., een B.V. zonder winstoogmerk die dus kostendekkend opereert en hierdoor ook lage abonnementstarieven kan garanderen voor nu en in de toekomst.
Er zijn ruim 300 aansluitingen gerealiseerd, waarvan ongeveer 90% operationeel is.