Skip to main content
BereikbaarheidNieuws

Afsluiting Taylorbrug

By 13 juni 2023No Comments
 
 

Afsluiting Taylorbrug Veghel

Van 31 juli t/m 28 augustus 2023

Van 31 juli tot en met 28 augustus wordt de Taylorbrug in Veghel afgesloten voor alle verkeer. Uitgebreide informatie over omleidingsroutes tijdens de afsluiting zijn te vinden op de website van Rijkswaterstaat.

Onderhoud en omleidingen via Rijkswaterstaat
Taylorbrug Veghel
Openbaar vervoer

Voor het busvervoer komen er omleidingen voor de lijnen 157, 305 en 306. Dit in verband met het niet kunnen benutten van de bushaltes Corridor en Biezendijk op bedrijventerrein De Dubbelen. Om het bedrijventerrein toch bereikbaar te houden met het openbaar vervoer, zet Arriva van maandag t/m vrijdag in de ochtend en middagspits pendelbussen in. Deze pendelbussen sluiten in Eerde aan op lijn 306 van/naar Den Bosch en in Sint Oedenrode op lijn 305 van/naar Eindhoven.

Informatie bij Arriva
Hulpdiensten

Alle hulpdiensten zijn geïnformeerd over de omleidingen en waar nodig hebben ze zich hierop voorbereid. Zo zijn de afsluitingen en alternatieve routes opgenomen in de navigatiesystemen van ambulances. Ook bij de brandweer is in beeld gebracht vanuit welke posten de brandweer nu het snelste ter plaatse kan zijn. Voor de werkwijze van de politie hebben de afsluitingen en omleidingen geen directe gevolgen.

Voortgang volgen via Bouw App

Aannemer Dura Vermeer biedt de kans om de voortgang van de werkzaamheden te volgen via de Bouw App. Je kunt de app gratis downloaden in de appstore of in Google Play. Zoek vervolgens op ‘Maxwell Taylorbrug Veghel’, kies tot welke doelgroep je behoort en volg het project. Vanaf dan krijg je updates over de werkzaamheden.