Skip to main content
AgendaBijeenkomstenWerkgelegenheid

30 september: Leren & Ontwikkelen

By 8 september 2021No Comments
 
 

Leren & Ontwikkelen

Houd de kennis van werknemers up-to-date, met subsidie
Technologisering, digitalisering en robotisering zorgen voor snelle en blijvende veranderingen. Organisaties en medewerkers moeten zich dan ook blijven ontwikkelen. Om aan de slag te gaan met leren en ontwikkelen binnen organisaties kunnen bedrijven 50% subsidie ontvangen voor de uitvoering van verschillende projecten. Denk bijvoorbeeld aan een doorlichting van de onderneming uitmondend in een opleidings- of ontwikkelplan, leiderschaps- of teamontwikkeling en het ontwikkelen en toepassen van periodieke gesprekscyclus.

50% subsidie en gratis ondersteuning
De subsidie is bestemd voor MKB-bedrijven. Onderdeel van het subsidietraject is dat bedrijven ook compleet ontzorgd worden in de verantwoording van de (SLIM-)subsidie. Daarnaast zijn er een aantal vouchers t.w.v. € 2.000,- beschikbaar om een eerste stap te zetten op het gebied van leren en ontwikkelen.

Bijeenkomst bij Van Berlo Bedrijfsvloeren
Op donderdag 30 september wordt een bijeenkomst georganiseerd voor geïnteresseerde bedrijven uit Meierijstad. Deze bijeenkomst vindt plaats bij Van Berlo Bedrijfsvloeren. Uiteraard wordt rekening gehouden met Covid-beperkingen. Meld je aan voor de bijeenkomst tot uiterlijk 24 september via slim@noordoostbrabantwerkt.nl.

Datum: donderdag 30 september 2021
Tijd: 8.30 tot 10.00 uur
Locatie: van Berlo Bedrijfsvloeren, Doornhoek 3715 in Veghel
Aanmelden: mail naar slim@noordoostbrabantwerkt.nl
Deadline: vrijdag 24 september