BijeenkomstenDuurzaam ondernemen

29 maart: Zonnepanelen

By 29 maart 2019 januari 15th, 2020 No Comments
 
 

Aanschaf en gebruik van zonnepanelen

Het programma bestaat uit het kennis maken met elkaar en het uitwisselen van ervaringen, maar er worden ook nieuwe inzichten gegeven over het aanschaffen van zonnepanelen, welke technieken worden er gebruikt, wat zijn de kosten en informatie over de subsidiemogelijkheden. De bijeenkomst wordt geleid door de heer Teun Sinten van Solisplan BV.

Twintig ondernemers waren op vrijdag 29 maart geïnteresseerd in het thema van de ondernemersbijeenkomst; de aanschaf van zonnepanelen! Alle facetten werden hiervan belicht en besproken. Ook was er veel ruimte voor de vragen en ervaringen van ondernemers. Het thema spreekt dan ook velen aan. Wat komt er bij kijken? Wanneer is het interessant? Welke subsidiemogelijkheden zijn er? En hoe ziet de toekomst van zonnepanelen er uit? Alle invalshoeken werden deskundig toegelicht door Teun van Sinten van Solisplan BV.

Tevens was er gelegenheid voor de ondernemers om nader kennis te maken met EROM, een initiatief van de gemeente, Rabobank en POM, waarin ondernemers ondersteuning kunnen krijgen om energiebesparingen door te voeren. De presentatie werd verzorgd door Stefanie Claessens. Bent u geïnteresseerd in EROM dan kunt u contact opnemen middels; energiekeregio@pom.nl.

“Bijzonder interessante bijeenkomst. Prettig om met andere ondernemers hierover van gedachten te wisselen!”

Datum: vrijdag 29 maart 2019
Tijd: 08:00 tot 10:00 uur
Locatie: POM Kantoor, Veghel
Adres: Pater van den Elsenlaan 31, Veghel