Skip to main content
Agenda

22 april: slim en duurzaam reizen

By 2 januari 2021april 14th, 2021No Comments
 
 

Slim en duurzaam reizen

Op 22 april staat het thema Hybride werken op de agenda. De combinatie van thuis- en op kantoor werken biedt namelijk veel kansen voor de toekomst. Onder leiding van Simone van Trier delen verschillende experts hun kennis en ervaring met je. Je maakt kennis met vakgenoten uit de provincie. En je krijgt van ons concrete tools en handvatten mee om binnen jouw organisatie stappen te zetten.

Datum: donderdag 22 april
Tijd: 14.30 – 16.00 uur
Organisatie: Smartwayz
Sprekers: Verschillende experts onder leiding van Simone van Trier
Tafelgasten:

  • Heleen Herbert, directeur HR van Heijmans. Deze Brabantse bouwonderneming werd regiowinnaar (thuis)werkgever van het jaar 2020 in de categorie 200+ medewerkers.
  • Tom van den Berg, partner bij McCoy & partners. McCoy & partners ging er door hun creativiteit niet alleen met de regio award, maar ook met de landelijke award voor beste (thuis)werkgever van 2020 vandoor in de categorie 50 tot 200 medewerkers.
  • Noor Plantinga, Rewards Manager Benelux van Philips. Philips heeft onlangs nieuw thuiswerkbeleid vastgesteld, waar medewerkers die die keuze hebben de vrijheid wordt geboden tot 2 dagen per week thuis te werken

Aanmelden: Smartwayz