Skip to main content
AgendaBijeenkomsten

2 juni: Wij vieren POM

By 2 mei 2021No Comments
 
 

Wij vieren POM

Wij vieren dat het kan

De nieuwjaarsreceptie toen we vier jaar bestonden heeft niet door kunnen gaan en het najaar lijkt vol te worden gepland met evenementen. Zo snel als we met vieren bij elkaar mogen komen, willen wij daarom een avond organiseren. Omdat het goed is om elkaar weer te zien en omdat het leuk is om samen iets te doen.

Wij vieren zijn POM

BtB Sint-Oedenrode, Ondernemend Veghel, Erpse Bedrijvenkring en Ondernemers Netwerk Schijndel. Wij vieren zijn POM. Op woensdag 2 juni van 20.00 tot 21.30 uur organiseren we samen een bijeenkomst. Dat doen we op locatie bij naar verwachting zo’n vijftig ondernemers door heel Meierijstad, die allemaal drie andere ondernemers ontvangen.

Wij vieren tegen de rest

In groepjes van vier ondernemers nemen we het tegen elkaar op in een spelshow die we organiseren in samenwerking met Uitjesbazen. Aan de hand van filmpjes, foto’s en muziek worden vragen gesteld over ondernemen in Meierijstad, over ondernemers in Meierijstad. Over onszelf en over elkaar dus.

Wij laten vieren

De uitnodiging volgt de dag na de persconferentie die ons zegt dat we onze datum definitief kunnen plannen. Je kunt dan aangeven dat je mee wilt doen, dat je eventueel andere ondernemers wilt ontvangen, dat je mee wilt doen in een team vanuit je eigen vereniging of dat je het juist leuk vindt om te spelen met ondernemers uit de andere kernen.

Zet “Wij vieren POM” alvast in je agenda op woensdag 2 juni, de uitnodiging volgt zo snel als kan.

We hopen dat je meedoet!

Wij vieren POM,

Rob Jansen, Bart Kablau, Sander Kanters en Willem Wouters

Datum: woensdag 2 juni 2021
Tijd: 20.00 tot 21.30 uur
Locatie: Bij ondernemers in Meierijstad
Aanmelden: via formulier op deze pagina (zodra mogelijk)