AgendaWebinars

19 november: Toekomst van leaseauto’s

By 1 januari 2020 oktober 28th, 2020 No Comments
 
 

Wat is de toekomst van leaseauto’s in jouw organisatie?

Als gevolg van COVID-19 staat jouw wagenpark vrijwel stil, of is tenminste het aantal gereden kilometers flink gedaald. Ondertussen lopen de niet variabele kosten gewoon door, waardoor de kosten per kilometer stijgen.

Uiteraard gaan we er vanuit dat de coronacrisis vroeg of laat voorbij is en we terug kunnen keren naar een nieuw normaal. Maar wat is dat nieuwe normaal in relatie tot de rol van de leaseauto in jouw mobiliteitsbeleid? Zal het aantal gereden kilometers blijvend lager zijn, als gevolg van meer thuiswerken? Zijn er alternatieven voor de leaseauto die zowel aantrekkelijk zijn voor jou als werkgever als ook voor jouw medewerker? Is voor alle huidige leaserijders in de toekomst de leaseauto nog wel de meest logische keuze? Kortom, welke kansen biedt deze crisis?

In dit webinar schetsen we de belangrijkste trends op mobiliteitsgebied en vertalen we deze naar concrete suggesties om jouw mobiliteitsregeling flexibeler, duurzamer en kosten efficiënter te maken. We gaan in op alternatieven voor de leaseauto zoals bijvoorbeeld een mobiliteitsbudget, eventueel in combinatie met privé lease. Maar ook behandelen we hoe je met jouw leaseregeling kunt sturen op meer duurzame en ook veilige kilometers.

Dit webinar biedt naast waardevolle kennis ook alle ruimte om jouw vragen te stellen. Graag zien we je op donderdag 19 november!

Datum: donderdag 19 november
Tijd: 10.00 tot 10.45 uur
Platform: Webinargeek
Moderator: Brabants Mobiliteitsnetwerk
Aanmelden: via Brabants Mobiliteitsnetwerk