Bijeenkomsten

14 januari: Nieuwjaarsbijeenkomst

By 9 januari 2020 januari 21st, 2020 No Comments
 
 

POM Nieuwjaarsbijeenkomst

Op dinsdag 14 januari vond de Nieuwjaarsbijeenkomst plaats van het Platform Ondernemend Meierijstad. Deze keer was gekozen voor ’t Vertrouwen in Erp. De bedrijfshal van de Verkeersrijschool van de familie Kanters werd omgetoverd tot een bijzonder sfeervolle locatie. Een wijnbar in het midden, eromheen een foodtruck, een pizza-oven en stands van diverse Erpse ondernemers die hun culinaire producten presenteerden. Die producten vielen bijzonder in de smaak bij de meer dan 350 ondernemers uit Meierijstad.

Het nieuwe jaar werd ingeluid door voorzitter Herman Molenaar, die teruggreep op wat er is bereikt het afgelopen jaar, maar die vooral ook vooruit keek naar de komende jaren. Wat staat ondernemend Meierijstad te wachten en waar moeten we onze schouders onderzetten. Herman presenteerde ook de brochure van POM, waarin de visie en de speerpunten uitgebreid worden beschreven. De presentator van de avond, Jeroen Vissers, gaf daarna de speciale gast Anky van Grunsven het podium om over haar sportieve prestaties te spreken en haar ondernemerschap dat haar succes mogelijke maakte.

Daarna was er ruim voldoende gelegenheid om te netwerken, waar dan ook volop gebruik van werd gemaakt. Duidelijk merkbaar was dat ondernemers uit de diverse kernen elkaar steeds beter leren kennen en elkaar steeds makkelijker weten te vinden.

POM Nieuwjaarsbijeenkomst 2020
POM Nieuwjaarsbijeenkomst 2020
  • Datum: dinsdag 14 januari 2020
  • Tijd: 19:30 tot 23:00 uur
  • Locatie: Verkeersschool Het Vertrouwen
  • Adres: Bussele 6, Erp