BijeenkomstenStarters

12 februari: Startersontbijt

By 14 januari 2020 januari 27th, 2020 No Comments
 
 

Startersontbijt

Ondernemers zijn nodig om de motor van onze economie draaiende te houden en vanuit deze gedachte geven wij nieuwe ondernemers in Meierijstad een warm welkom! Startersnetwerk Meierijstad gelooft in de kracht van samenwerken en kennisdelen. In 2019 hebben we ruim 170 starters bereikt en diverse bijeenkomsten voor deze doelgroep georganiseerd. Onder andere door netwerken op het water en over ondernemerschap met Bob Hutten. Het komende jaar zetten we dit voort en daarom nodigen we alle in 2019 gestarte ondernemers van harte uit voor het jaarlijkse startersontbijt.

Tijdens dit ontbijt kunnen starters informeel kennismaken met collega starters uit de gemeente Meierijstad en met het projectteam van Startersnetwerk Meierijstad. Dit startersnetwerk is een samenwerking van gemeente Meierijstad, Rabobank en Platform Ondernemend Meierijstad. Er wordt gezorgd voor een lekker ontbijt, energie en een leuk programma deze ochtend met cabaretière Christel de Laat.

Aanmelden kan vóór 1 februari via starters@pom.nl. Vergeet hierbij niet om de bedrijfsnaam, naam en contactgegevens te vermelden. Kent u als lid van een ondernemersvereniging een startende ondernemer? Attendeer hem of haar gerust op dit evenement!

  • Datum: woensdag 12 februari 2020
  • Tijd: 08:00 tot 10:00 uur
  • Locatie: De Afzakkerij, Noordkade
  • Adres: Verlengde Noordkade 10-12, Veghel
  • Aanmelden: via starters@pom.nl