BijeenkomstenEROM

12 februari: Duurzaamheidssubsidie

By 15 januari 2020 januari 27th, 2020 No Comments
 
 

Verduurzaming van je bedrijf

Elke organisatie heeft te maken met uitdagingen rondom duurzaamheid. Het energiezuiniger maken van het bedrijfspand hoort daarbij. Net als het zelf opwekken van duurzame energie. Het POM ondersteunt bij het verduurzamen van vastgoed. Dit doen we o.a. via onze samenwerking met Stichting Energieke Regio, die onafhankelijk advies verstrekt.

Inschrijven subsidie op 17 maart van start

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat heeft deze SDE-subsidie in het leven geroepen en de inschrijvingsronde voor het voorjaar van 2020 gaat van start op 17 maart 2020 en sluit op 2 april 2020.  Energieke Regio kan jouw onderneming of organisatie begeleiden met een onafhankelijk advies over jouw situatie en hulp bij de aanvraag van deze subsidie.

Weten of je in aanmerking komt?

Kom naar de informatiebijeenkomst! Wil je weten of je in aanmerking komt voor de subsidie? Op woensdag 12 februari is er een informatiebijeenkomst van 15:30 uur tot 17:00 uur bij Rabobank Hart van De Meierij, Jan Tinbergenstraat 1 in Sint-Oedenrode. Aanmelden hiervoor kan via: energiekeregio@pom.nl.

Advies zonnepanelen

Daarnaast brengen wij graag de service MijnZonadvies van Energieke Regio onder de aandacht: het laten onderzoeken of zonnepanelen aantrekkelijk zijn en de mogelijkheid om een SDE-subsidie (Stimulering Duurzame Energie) aan te vragen voor het plaatsen van zonnepanelen.

  • Datum: woensdag 12 februari 2020
  • Tijd: 15:30 tot 17:00 uur
  • Locatie: Rabobank Hart van de Meierij
  • Adres: Jan Tinbergenstraat, Sint-Oedenrode
  • Aanmelden: via energiekeregio@pom.nl